Sorry! Only Finnish is available at the moment...

MATKALASKU:Mozartin Requiem 2022 Järvenpään kirkko

Voit tehdä ilmoituksia 9.9.2022 asti.

Aloita syöttämällä sosiaaliturvatunnuksesi ja postinumerosi:

(voit kirjautua näillä myöhemmin, jos haluat täydentää ilmoitustasi)


GPDRS: Tietojasi säilytetään kuoromme palvelimella palkanmaksuun asti. (konserttipäivästä 1 viikko eteenpäin). Palkunmaksun jälkeen tietosi poistetaan tästä matkalaskuportaalista, mutta nimesi ja ilmoittamasi kulut jäävät kuitenkin tositteeksi tilikautemme kirjanpitoon ja tilinpäätökseen. Voit itse poistaa kaikki ilmoittamasi tiedot pysyvästi ennen palkanmaksun aloittamista.

Välitämme antamasi tiedot Verohallinnon kehittämään palkka.fi palveluun, josta ilmoitus matkakuluistasi ja henkilötiedoista lähtee eteenpäin tulorekisteriin. Oma sivustomme on suojattu SSL-sertifikaatilla ja palvelimet sijaitsevat vartioidussa ja aidatussa laitoksessa.

Henkilökohtaiset tietosi näkyvät tässä matkalaskuportaalissa vain kuoromme rahastonhoitajalle matkakulukorvauksen ilmoittamista ja maksamista varten. Nimesi ja ilmoittamasi matkakustannukset näkyvät kuoron johtajalle, puheenjohtajalle, sihteerille ja hallitukselle.

Mikäli sinulle tulee kysymyksiä mieleen, niin lähetä sähköpostia rahastonhoitajalle osoitteeseen: rh(at)canzonettanova.fi . Voit halutessasi täyttää myös paperisen lomakkeen ja lähettää sen postitse, sähköpostitse tai antaa konsertissa rahastonhoitajalle. Lomakkeen saat tulostettavaksi tästä linkistä.